ÇANKIRI ILGAZ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış ve İlköğretim Haftası Kutlama Programı Töreni

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış ve İlköğretim Haftası Kutlama Programı Töreni

       2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının açılış töreni Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı YEĞİN ilk ders zilini çalarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

       30 Eylül 2015 Çarşamba günü, saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile program sonlandı. Saat 10:00´da Yavuz Sultan Selim İlkokulu Salonunda gerçekleşen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne, Ilgaz Belediye Başkanı Arif ÇAYIR, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı YEĞİN, Emniyet Müdürü İsa TOZLU, İlçe Jandarma Bölük komutanı Jn.YzbşYüzbaşı Serkan GÖRÜR, Şube Müdürleri ile idareci, öğretmenler, öğrenciler katıldı. 

       Tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasından sonra, Şiirler ve özdeyişlerin okunması, Okula hoşgeldiniz çiçeğinin sunulması ve İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı YEĞİN tarafından Ders zilinin çalınması ile sona erdi.

 

       İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı YEĞİN, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilekleriyle sınıfları ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencileri tebrik etmesinin ardından program sona erdi.

Gazidede Mahallesi Garaj Sokak Hükümet Konağı Kat 2 Ilgaz/ÇANKIRI - 0 376 416 10 13

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.