ÇANKIRI ILGAZ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 Türkiye Kızak Şampiyonası 1.´si Ilgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Recep Furkan BALCI

2016 Türkiye Kızak Şampiyonası 1.´si Ilgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Recep Furkan BALCI

       Türkiye Kızak Federasyonu Başkanlığı faaliyet programında yer alan 2016 Türkiye Kızak Şampiyonası Erzurum Konak´lı Kayak Merkezinde gerçekleştirildi.

        6 ilden 66 sporcunun katıldığı yarışlara; 14 sporcu ile katılan Çankırı Ilgaz kızak takımı bir 1.´lik, bir 2.´lik, iki de 4.´lük elde etti.  Ilgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü kayak ve kızak Antrenörü Emre ERDEM nezaretinde Erzurum’a giden sporcular, her kategoriden 9 erkek 5 kız sporcu olmak üzere toplam da 14 sporcu kafilesi ile şampiyonaya katıldı.

        Şampiyonada 2 iniş yarışının toplam derecesi alınarak sıralama yapıldı. Sıralamada, yıldız erkekler kategorisinde Ilgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Recep Furkan BALCI Türkiye Şampiyonu olurken, yıldız kızlar kategorisinde ise Ilgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Şeymanur ÇINAR Türkiye 2.´si, yıldız erkeklerde YSS Ortaokulu öğrencisi Murat SARI ile genç erkeklerde Ilgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan BÖYÜK Türkiye 4.üncülüğünü elde ettiler. 

         Erzurum Konak’lı kayak merkezinde yapılan yarışlar sonrası düzenlenen madalya törenine; AK Parti Erzurum Milletvekili ve TBMM KİT komisyon üyesi Orhan DELİGÖZ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt DOĞAN,Türkiye Kızak Federasyonu Başkanı Serkan YAŞAR katıldı.  Kayak Antrenörü Emre ERDEM’in çalıştırdığı, Ilgaz kayak takımı sporcularından Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Şeymanur Çınar’ın ferdi olarak katıldığı Erzincan’da yapılan Uluslararası dağ kayağı yarışlarında Ilgaz’a birincilikle dönmesi ilçede sevinçle karşılanmıştı. Ilgazlı sporcuların Erzurum’da kızak’ta da gösterdikleri başarı Ilgazlıları bir kez daha gururlandırdı.

14-03-201614-03-201614-03-201614-03-2016

 

Gazidede Mahallesi Garaj Sokak Hükümet Konağı Kat 2 Ilgaz/ÇANKIRI - 0 376 416 10 13

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.